Supermat

Supermat - Helena Nyblom | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helena Nyblom
DIMENSJON
8,17 MB
FILNAVN
Supermat.pdf
ISBN
1234020231162

BESKRIVELSE

Hvorfor er blåbær, tomater, appelsiner, nøtter sjokolade og laks noe av det sunneste vi kan spise? Hva skjer i kroppen om vi spiser for lite fett? Hvorfor eldes vi? Hvorfor er vekstenes fargepigment så bra for helsen? I SUPERMAT får du hjelp til å forebygge sykdommer og til å finne kroppens egen evne til å helbrede. Nyere forskning har gjort store og spennende oppdagelser om hva maten betyr for helsen vår. Lær deg hvordan du kan spise for å motvirke aldringsprosessen og føle deg bedre. Se på maten din som naturens eget apotek!

Verdens fineste løk - og så bryr vi oss ikke om at den kjedelige gule løken faktisk er sunnere. Les mer om den fine rødløken, og få inspirasjon til å bruke den - både rå, stekt, ovnsbakt og syltet.

Av Anne Berit Kolmannskog Oppdatert: 03.10.2017 (Først publisert: 02.10.2017) Pris: 293,-. innbundet, 2010.

RELATERTE BØKER