Nordmenn i paradis

Nordmenn i paradis - Roar Skolmen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roar Skolmen
DIMENSJON
3,36 MB
FILNAVN
Nordmenn i paradis.pdf
ISBN
1007063971806

BESKRIVELSE

Drømmen om Sydhavsparadiset har fristet mange nordmenn til å forlate hjemlandet. Det var langtfra bare Thor Heyerdahl som lot seg lokke av Sydhavets hemmeligheter. Dette er beretningen om de norske sydhavsfarerne. Det er en spenmnende historie med mange fargerike mennesker i hovedrollene: Forskere, eventyrere, seilere, forfattere, rømlinger, drømmere og vagabonder. I denne boken har Roar Skolmen, som selv har bodd på flere sydhavsøyer med sin familie, samlet dem alle - de kjente og de ukjente.

Den ene av de tre, en 46 år gammel mann ble dømt til elleve år og ti måneder i fengsel. Nordmenn i paradis er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Roar Skolmen Roar Skolmen 08/27/2010.

59 nordmenn som ble tatt av bølgen i området, er savnet eller døde. Kjøp Nordmenn i paradis fra Tanum Drømmen om Sydhavsparadiset har fristet mange nordmenn til å forlate hjemlandet. Det var langtfra bare Thor Heyerdahl som lot seg lokke av Sydhavets hemmeligheter.

RELATERTE BØKER