Læringsorientert fysioterapi

Læringsorientert fysioterapi - Britt Fadnes, Kirsti Leira, Per Brodal | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Britt Fadnes, Kirsti Leira, Per Brodal
DIMENSJON
9,97 MB
FILNAVN
Læringsorientert fysioterapi.pdf
ISBN
8722608347402

BESKRIVELSE

Forfatterne viser hvordan kroppslig balanse er avgjørende for god mental helse. Enkle fysiske øvelser hjelper pasientene til å gjenvinne den kroppslige balansen, og følelsen av mestring over eget liv.«Læringsorientert fysioterapi» er en selvstendig behandlingsform som er særlig rettet mot pasienter innenfor de to store diagnosegruppene muskel- og skjelettplager og psykiske lidelser. Behandlingsformen blir inngående presentert gjennom velskrevne teorikapitler og praksisnære kapitler der alle de fysiske øvelsene blir presentert, og en rekke pasienter bidrar med sine historier. Boka har nettressurser. Adgangskoden finner du i bokas forord. Målgruppen er fysioterapistudenter og fysioterapeuter, men boka er også relevant for alle som jobber med de to store diagnosegruppene som er nevnt ovenfor.

Anne Marit har over 20 års erfaring fra fysioterapi i privat praksis. Hun behandler individuelt mennesker som opplever forskjellige kroppslige plager relatert til for eksempel angst, depresjon, utbrenthet, stress og annen sykdom. Fram til 31.

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Fysioterapi ytes også på sykehus (spesialisthelsetjenesten) og ved private opptreningsinstitusjoner som har avtale med regionale helseforetak. Folketrygdloven Fysioterapeuter med driftsavtale med kommunen kan utløse refusjon fra trygden som følger av takstene i forskrift om stønad til dekning av utgifter til fysioterapi med hjemmel i folketrygdloven . Abstract Læringsorientert fysioterapi er en fysioterapeutisk tilnærming som fokuserer på sammenhengen mellom bevegelse, balanse og læring.

RELATERTE BØKER