Kunsten å forlise

Kunsten å forlise - Peter Røren | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Røren
DIMENSJON
12,42 MB
FILNAVN
Kunsten å forlise.pdf
ISBN
1603072904939

BESKRIVELSE

Dette er den sanne historien om Peter Røren og Mariann Palmborg, to middeladrende eventyrere som bygget seg et lite seilskip og ville seile jorden rundt. Drømmen om å finne paradis tok imidlertid brått slutt da skuta gikk til bunns i Karibien. Men eventyret endte ikke på havets bunn. Ønsket om å bryte med det vanlige livet der hjemme levde fremdeles i dem, så de hevet skuta og pekte ut ny kurs. Gjennom tusener av nautiske mil, orkaner, tsunami og en latinamerikansk revolusjon bygget de to opp immunitet mot motgang og en sterk motivasjon for å overleve. Til slutt fant de sitt paradis, som innvandrere og minoritet i en fremmed kultur. Kunsten å forlise er en ramsalt og ærlig historie om et havseilas og et eventyr - varmt fortalt av en mann som alltid har nektet å gi opp drømmen. «I det sørlige Karibien og langs kysten av Venezuela, er Peter blitt en levende legende med et renommé som den reneste trollmann. Du kan ikke stige i land på en øy uten å bli hjertelig tatt i mot om du nevner at du kjenner mr. Fixman, som er blitt hans kallenavn her nede.»Gert Nygårdshaug

Drømmen om å finne paradis tok imidlertid brått slutt da skuta gikk til bunns i Karibien. Kjøp Kunsten å forlise fra Bokklubber I 1984 satt Peter Røren ut fra Oslo med en 49 fot lang Colin Archer-skøyte kalt Fredag. Med et mannskap på sju dro han og samboeren Mariann ut på en jordomseiling som etter planen skulle vare i seks år. Dette er den sanne historien om Peter Røren og Mariann Palmborg, to middeladrende eventyrere som bygget seg et lite seilskip og ville seile jorden rundt.

«I det sørlige Karibien og langs kysten av Venezuela, er Peter blitt en levende legende med et renommé som den reneste trollmann. Kunsten å forlise er en ramsalt og ærlig historie om et havseilas og et eventyr - varmt fortalt av en mann som alltid har nektet å gi opp drømmen. «I det sørlige Karibien og langs kysten av Venezuela, er Peter blitt en levende legende med et renommé som den reneste trollmann. Kjøp Kunsten å forlise fra Bokklubber I 1984 satt Peter Røren ut fra Oslo med en 49 fot lang Colin Archer-skøyte kalt Fredag.

RELATERTE BØKER