Ha en god dag!

Ha en god dag! Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,98 MB
FILNAVN
Ha en god dag!.pdf
ISBN
3212013913634

BESKRIVELSE

Lykke til! Må du finne gleden i et liv fullt av gode dager - fullt av uskyld og fullt av glede. Ha en god dag er en gavebok til en helt spesiell person.

april 2016 av Jan-Sverre Syvertsen. Vi har gode dager og vi har dårlige dager - men noen har flere av de gode enn de dårlige.

En god dag på skolen for meg er en dag hvor man har bra fag, konkurranse i undervisningen, mestringsfølelse og at man har noen å være med i friminuttene. Jente, 14 De må gjerne si "ha en god dag videre", men ikke "ha en fortsatt god dag!" Et slikt utsagn vil kunne oppfattes veldig fornærmende, fordi dersom jeg har hatt en dårlig dag, så vil jeg tolke det som sarkasme, og at de egentlig ønsker at min dag skal fortsette å være jævlig. Når en person et eller annet sted i verden hilser en venn med "Ha en god dag!", er betydningen av utsagnet tydelig nok.

RELATERTE BØKER