Dukkestrikk

Dukkestrikk - Frøydis Hauge Høiland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frøydis Hauge Høiland
DIMENSJON
7,45 MB
FILNAVN
Dukkestrikk.pdf
ISBN
5907413734379

BESKRIVELSE

Gleden med å strikke - gleden med å gi - gleden med å få. Denne boka er et svar på alle disse tre ingrediensene. Dette er essensen og meningen med boka. Det er en bok som inspirerer, og du blir veiledet på en lett forståelig måte gjennom kreative oppskrifter. Samtidig som du får mønster og fremgangsmåte på plagg som begeistrer, har du også muligheten til å gjøre dine egne valg. Farger, garntyper og mønstre kan endres og tilpasses. Hvilke er dine favoritter? Forfatteren er en entusiast, og har lagt stor vekt på at det skal være en bok som tar vare på strikkegleden.

Hefte med dukkestrikk 2, 12 oppskrifter til dukke. Oppskriftene passer til Baby Born - dukke, men passer også på både større og mindre dukker og bamser. KlompeLOMPE Dukkestrikk 2 - Oppskriftshefte.

Vi har også oppskrifter til interiør og tilbehør. Finn inspirasjon i trendene, og gode gamle klassikere som vekker nostalgien! 12 oppskrifter til dukke.

RELATERTE BØKER