Røde tråder i praktiske studier

Røde tråder i praktiske studier - Lisbeth Irene Buberg, Elisabeth Hessevaagbakke | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lisbeth Irene Buberg, Elisabeth Hessevaagbakke
DIMENSJON
9,79 MB
FILNAVN
Røde tråder i praktiske studier.pdf
ISBN
7913652407833

BESKRIVELSE

Røde tråder i praktiske studier er tenkt som en ledetråd for deg som er sykepleierstudent og skal ut i praktiske studier.Ved starten av praksistiden vil du kanskje se både knuter og floker når du tenker på de krav som stilles til deg som student. Fortvil ikke - denne boka er organisert med tanke på å følge deg i din læreprosess gjennom en praksisperiode. En praksisperiode kan beskrives gjennom følgende faser: planleggingsfasen bli-kjent-bli-trygg-fasen arbeidsfasen avslutningsfasen ettertanke og bearbeiding av erfart praksisDisse fasene gjelder uansett hvor du er i praksis, hvor lenge praksisen varer, og hvilket nivå du er på i utdanningen. Fasene skal være en hjelp til å strukturere din læreprosess i praksisstudiet. Hver enkelt fase gjennomgås med tilhørende teori og eksempler. Boka er illustrert med eksempler og tegninger.Hvordan kan du anvende denne boka? Den kan studeres i sin helhet, men også brukes som et oppslagsverk underveis i en praksisperiode, for eksempel når du skriver målsetting eller refleksjonsbeskrivelser. I siste del kan du også lese om studieformer som både du og dine veiledere kan ha nytte av.Boka gir også et innblikk i veiledernes rolle og ansvar. Veiledning er nødvendig fordi veien kan være tung å gå. En veileder skal hjelpe deg til å finne den røde tråden. Boka er primært skrevet for sykepleierstudenter, praksisveiledere og lærere i høgskolen.

Vennligst ta med mat. Vi serverer frukt og drikke. Disse tre hovedelementene utgjør den røde tråden i vårt tilbud: 1) Samlinger med faglig påfyll, samt arbeid og refleksjon i prosessgrupper med prosessveiledere som knytter teori og praksis sammen.

Ved starten av praksistiden vil du kanskje se både knuter og floker når du tenker på de krav som stilles til deg som student. Kjøp bøker av Lisbeth Irene Buberg. ...

RELATERTE BØKER