Gutta i det du-tror-det-ikke-før-du-får-se-det store trehuset med 52 etasjer

Gutta i det du-tror-det-ikke-før-du-får-se-det store trehuset med 52 etasjer - Andy Griffiths | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andy Griffiths
DIMENSJON
7,36 MB
FILNAVN
Gutta i det du-tror-det-ikke-før-du-får-se-det store trehuset med 52 etasjer.pdf
ISBN
3229590296171

BESKRIVELSE

Den elleville serien om Gutta i trehuset fortsetter. Andy og Terry har bygget på med 13 nye etasjer, og skaffet seg både en gruppe med ninja-snegler og et rom der man kan sjonglere med motorsager. Alt går egentlig strålende, helt til de oppdager at sjefen for forlaget som gir ut bøkene deres er forsvunnet, helt sporløst. Våre to helter går inn i rollene som detektiver for å finne ham igjen, og må gjennom en rekke prøvelser som vil sette både fantasien og lattermusklene på prøve. Gutta i trehuset er en serie med lettleste, illustrerte bøker som har fanget en hel generasjon av unge lesere. Et anarkistisk og lekent univers som behandler humor med det aller største alvor.

Boken har en god og uforutsigbar historie. Dessuten er karakterene unike og morsomme. Kjøp Gutta i det du-tror-det-ikke-før-du-får-se-det store trehuset med 52 etasjer fra Bokklubber Den elleville serien om Gutta i trehuset fortsetter.

Alt går egentlig strålende, helt til de oppdager at sjefen for forlaget som gir ut bøkene deres er ... Kjøp Gutta i det du-tror-det-ikke-før-du-får-se-det store trehuset med 52 etasjer fra Tanum Den elleville serien om gutta i trehuset fortsetter. Andy og Terry har bygget på med 13 nye etasjer, og skaffet seg både en gruppe med ninja-snegler og et rom der man kan sjonglere med motorsager.

RELATERTE BØKER