Brev fra min barndom

Brev fra min barndom - Emma Reyes | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Emma Reyes
DIMENSJON
12,53 MB
FILNAVN
Brev fra min barndom.pdf
ISBN
5113569790091

BESKRIVELSE

Den columbianske kunstneren Emma Reyes vokste opp som lutfattig og foreldreløs, innestengt i et kloster sammen med søsteren Helena. De ble utnyttet og krenket på det groveste av de fleste voksne. Dette er en levende fortelling om en hjerteskjærende barndom, fortalt av Emma selv. Brev fra min barndom ble kåret til årets bok i Columbia 2012. Boken er hyllet i en rekke land og ble varmt omfavnet av nobelprisvinneren i litteratur, Gabriel García Márquez.

Brev tenker du, hva har det med fotografiet å gjøre? Brevveksling har spilt en helt sentral rolle i fotografiets fødselsår. Det har vært utveksling av kunnskap, metoder, ...

Boken er hyllet i en rekke land og ble varmt omfavnet av nobelprisvinneren i litteratur, Gabriel García Márquez. Andre som kjøpte denne har også kjøpt ... Brev från min barndom En barndom så extrem att den blir surrealistisk Den colombianska konstnären Emma Reyes föddes i Bogotá 1919 och dog i Bordeaux 2003.

RELATERTE BØKER