Strikk fra Setesdal

Strikk fra Setesdal - Arne Nerjordet, Carlos Zachrison | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Nerjordet, Carlos Zachrison
DIMENSJON
7,81 MB
FILNAVN
Strikk fra Setesdal.pdf
ISBN
8865719865542

BESKRIVELSE

Arne & Carlos henter i denne boken inspirasjon fra de utallige mønstrene fra Setesdal både når det gjelder strikk og broderi.Her vil du finne mønster på herlige gensere til han og henne i friske farger. Du får mange ideer til tilbehør som votter, luer, tuber, pulsvarmere, strømper, små puter, store puter, bamse og mye mer.Vanskelighetsgraden vil variere fra det helt enkle til det som krever litt mer både i teknikk og tid.Bla i boken:

Søk mellom tema som påske og jul, dåp og bryllup, eller er det ikoner du leter etter, som Marius eller Nancy? Du finner det her! Arne & Carlos henter i denne boken inspirasjon fra de utallige mønstrene fra Setesdal både når det gjelder strikk og broderi. Her vil du finne mønster på herlige gensere til han og henne i friske farger.

Her vil du finne mønster på herlige gensere til han og henne i friske farger. Strikk med inspirasjon fra Setesdal. Norske tradisjoner med ny vri.

RELATERTE BØKER