Oppgavebok til Matematiske metoder 1

Oppgavebok til Matematiske metoder 1 - Per-Even Kleive | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per-Even Kleive
DIMENSJON
4,54 MB
FILNAVN
Oppgavebok til Matematiske metoder 1.pdf
ISBN
9522642296417

BESKRIVELSE

Oppgavebok til matematiske metoder 1 passer til læreboka Matematiske metoder 1 av Per-Even Kleive. Bøkene er skrevet ut fra fagplanen i matematikk for ingeniørstudenter fra 1995 og er spesielt tilpasset 2-vekttallskurset med samme navn. Oppgaveboka følger kapitteloppbyggingen i læreboka og inneholder et rikt utvalg øvingsoppgaver til hvert kapittel. Videre inneholder oppgaveboka en rekke eksamensoppgaver fra de ulike høgskolene. Det er fasit til alle oppgaver. Boka avsluttes med et kapittel med eksamensoppgaver med fullstendige løsningsforslag. Læreboka Matematiske metoder 1 gir en innføring i differensial- og integralregning, herunder differensiallikninger av første og andre orden. Gjennom eksempler, setninger og bevis har forfatteren forsøkt å få fram matematikkens egenart og sider ved faget som han mener kan være verdifulle for ingeniører. Boka er først og fremst skrevet for ingeniørstudenter, men bør også være av interesse for andre studenter som arbeider med integral- og differensialregning. Per-Even Kleive har hovedfag i matematikk og arbeider som høgskolelektor i matematikk ved Høgskolen i Ålesund. Han har tidligere undervist ved universitets- og høgskolekurs i matematikk og har 26 års erfaring fra undervisning i gymnas og videregående skole.

Viser 1 - 7 av 7 IMAT1001 - Matematiske metoder 1 Om emnet. Nytt fra studieåret ...

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Denne butikken bygges på Eier du denne butikken? Logg inn her 1.149 Hvilken regnefortelling (1−4) passer til hvilket regnestykke (A−D)? 1 Ola kjøper 4 brød til 28 kr per stykk og 1 kake til 45 kr. A 45 + 4 · 12 2 Hilde kjøper 4 brød til 28 kr per ... FORSIDE Multi Multi 7, 2.

RELATERTE BØKER