Musikkforlaget

Musikkforlaget - Philip A. Kruse | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Philip A. Kruse
DIMENSJON
3,97 MB
FILNAVN
Musikkforlaget.pdf
ISBN
7711787363200

BESKRIVELSE

Dette er historien om en bransje som ofte blir beskyldt for å opptre historieløst. Den handler om kunst, penger og makt. Men også om begavede og iniativrike mennesker som langt på vei er årsaken til at så mange i dag kan leve ut - og av - sin kreativitet. Det er en skildring av en næring hvor teknologi og innhold vekselvis er medspiller og motpart. Hvor opphavsmann og forlegger er alliert og konkurrent, og hvor musikk er et åndsprodukt og en salgsvare. Musikkforlegger Philip A. Kruse forklarer på en grundig, men enkel og underholdene måte hvordan musikkforleggere skaper inntekter av kunst. Bokens fire hovedkapitler handler om: MUSIKKFORLAGENES HISTORIE - med fokus på den norske bransjen. MUSIKKFORLAGETS VIRKSOMHET - og hvordan starte eget forlag. NORSK MUSIKKFORLEGGERFORENING - faktaopplysninger om foreningen og medlemmer. MUSIKKFORLEGGERENS LEKSIKON - med forklaring på 700 ord og uttrykk

Endringer i korabonnement hos Cantando (1.1.2020): Fra og med 2020 har vi valgt å avslutte de tradisjonelle korabonnementene våre (sakral, profan, sab, barn- manns- og damekor). Når timene flyr : Tips og triks for å få det gøy på jobben Follow Norge and explore their bibliography from Amazon.com's Norge Author Page. Musikkforlaget skal administrere de rettigheter som er omfattet av denne avtalen, samt ivareta Opphavsmannens interesser vedrørende Verket. Musikkforlaget har ansvar for å anmelde/registrere sin egen andel i Verket hos TONO.

Vi jobber kontinuerlig med å legge inn nye titler - både noter, bøker og CD-er. For vanlige trykte noter, gå til www.musikkforlaget.no og bestill i nettbutikken, eller send bestilling til [email protected] www.musikkforlaget.no Tlf.

RELATERTE BØKER