En god story; en biografi om Kåre Valebrokk

En god story; en biografi om Kåre Valebrokk - Frank Rossavik | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frank Rossavik
DIMENSJON
8,6 MB
FILNAVN
En god story; en biografi om Kåre Valebrokk.pdf
ISBN
3422542322019

BESKRIVELSE

Kåre Valebrokk døde 9. februar i år, 2013, 72 år gammel. Den tidligere DN-redaktøren og TV2-sjefen satte dype spor etter seg i norsk medieverden, og gjennom redaktørgjerningen fikk han også innflytelse på norsk næringsliv på 80- og 90-tallet.Det var likevel hans karisma og personlighet som gjorde ham til en kjent figur blant folk flest; Kjederøykeren med lidenskap for elgjakt og sportsbiler, som gjerne hadde en skarp eller humoristisk kommentar til det meste.Frank Rossavik rakk å møte ham noen ganger før Valebrokk ble for syk til å fortsette samtalene, som fant sted etter initiativ fra Valebrokks familie.

Ta kontakt for å være sikker på at vi har den inne. Kjøp En god story fra Bokklubber Kåre Valebrokk døde 9. februar i år, 72 år gammel.

Valebrokk døde 9. februar i år, 72 år gammel.

RELATERTE BØKER