Afrika i eit historiografisk perspektiv

Afrika i eit historiografisk perspektiv - Randi Rønning Balsvik | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Randi Rønning Balsvik
DIMENSJON
5,63 MB
FILNAVN
Afrika i eit historiografisk perspektiv.pdf
ISBN
7620262462836

BESKRIVELSE

Boka tar for seg ulike tema, perspektiv og posisjonar både i afrikansk og vestleg historieskriving. Til slutt i boka tek forfattaren opp spørsmålet om kva som synest å bli dei viktigaste tema og posisjonar når historia om den postkoloniale tida skal samanfattast. Boka er skriven for studentar i historie, men kan også være relevant for andre fag der afrikakunnskap inngår. Har register og litteraturlist.

Skip to the beginning of the ... Boka tar for seg ulike tema, perspektiv og posisjonar både i afrikansk og vestleg historieskriving. Afrika i eit historiografisk perspektiv Av Randi Rønning Balsvik Forlag Samlaget ISBN 9788252163551 Utgitt 2004, Myk perm.

Pensumbøker i alle fag. Boka tar for seg ulike tema, perspektiv og posisjonar både i afrikansk og vestleg historieskriving.

RELATERTE BØKER