Turnus som fremmer heltidskultur

Turnus som fremmer heltidskultur Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,17 MB
FILNAVN
Turnus som fremmer heltidskultur.pdf
ISBN
9026907968859

BESKRIVELSE

Turnus som fremmer heltidskultur handler om hvordan vi kan tenke nytt omkring turnusarbeid, slik at arbeid i helse- og omsorgssektoren kan baseres på hele stillinger. Boka belyser ulike tiltak og modeller som kan bidra til å skape en heltidskultur, og hvordan disse ordningene fungerer. Visjonen er å fremme heltidsarbeid. Arbeidet med å komme ut av deltidsklemma går tregt, til tross for at ropet om en heltidskultur i pleieryrkene lenge har vært unisont og kraftfullt. Det ser ut til at man er enig om målet, men ikke om veien for å nå målet. Måten man organiserer turnusen på i dag, bremser en ytterligere økning av heltidsarbeid. For å bygge en heltidskultur vil mange institusjoner være avhengige av nytenkning, holdningsendring og viktige verdivalg. Denne boka belyser behovet for en heltidskultur i et pasient-, arbeidstaker-, arbeidsgiver- og samfunnsperspektiv..

Hvordan kan vi tenke nytt omkring turnusarbeid? Det er temaet for denne boka, som er redigert av Kari Ingstad og utgitt av Gyldendal. Flere Fafo-forskere har bidratt: Kristine Nergaard har skrevet om utbredelsen av deltid, Leif Moland ... Turnus som fremmer heltidskultur Turnus som fremmer heltidskultur handler om hvordan vi kan tenke nytt omkring turnusarbeid, slik at arbeid i helse- og omsorgssektoren kan baseres på hele stillinger. Heltidskultur utfordrer etablert praksis ...

Flere Fafo-forskere har bidratt: Kristine Nergaard har skrevet om utbredelsen av deltid, Leif Moland ... Turnus som fremmer heltidskultur Turnus som fremmer heltidskultur handler om hvordan vi kan tenke nytt omkring turnusarbeid, slik at arbeid i helse- og omsorgssektoren kan baseres på hele stillinger. Heltidskultur utfordrer etablert praksis ... Norsk Sykepleierforbund fremmer i et leserinnlegg en del synspunkter på ny turnus ved Stangnes sykehjem.

RELATERTE BØKER