Talemål

Talemål - Helge Sandøy | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helge Sandøy
DIMENSJON
7,36 MB
FILNAVN
Talemål.pdf
ISBN
4981908197342

BESKRIVELSE

Målet med denne boka er å vise korleis ein kan studere talemålet under skiftande innfallsvinklar; fonologisk, morfologisk og syntaktisk. Boka inneheld lydskrivne dialekttekstar, og til kvar tekst fins det ei skisse av grammatiske særdrag for dialekten. Boka er skoren nøyaktig til etter pensumkravet i studieplanen for nordisk grunnfag brukt ved FJERNORD-prosjektet med dialektkart, emneliste og litteraturregister.

29/01/2016 - Spørsmål: Jeg ser på deres hjemmeside at dere skriver om «standard talemål», og har et spørsmål i den forbindelse. Jeg jobber med tolking i offentlig sektor, og kunne hatt god bruk for litt informasjon om hva som ligger i dette begrepet. Talemål Power point-presentasjon.

Jeg er født og oppvokst i Norge så det har litt å si. Standard talemål. 29/01/2016 - Spørsmål: Jeg ser på deres hjemmeside at dere skriver om «standard talemål», og har et spørsmål i den forbindelse.

RELATERTE BØKER