Statistikk for kjemikere

Statistikk for kjemikere - Morten Helbæk | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten Helbæk
DIMENSJON
3,54 MB
FILNAVN
Statistikk for kjemikere.pdf
ISBN
6030067786531

BESKRIVELSE

Statistikk for kjemikere er skrevet for bruk ved universiteter og høgskoler i grunnleggende og delvis videregående undervisning i statistikk for kjemistudenter og bioingeniørstudenter. Boken forsøker å gi en alternativ presentasjon av statistikkfaget ved å fokusere mer på anvendelser og noe mindre på grunnleggende matematisk statistikk. «Denne boka er en av de få i dette feltet som retter seg mot laboratoriearbeidere. Den inneholder mange relevante eksempler og oppgaver med løsning. Dermed kan boka både brukes til selvstudium og i ordinær undervisning. Laboratorieutdanninger på høgskoler og universiteter har med denne boka fått dekket et behov for relevant litteratur.» Thorsten Thoresen Førstelektor, Bioingeniørutdanningen, Høgskolen i Tromsø Morten Helbæk er førsteamanuensis ved Høgskolen i Nord-Trøndelag. Han har doktorgrad i fysikalsk kjemi og flere års undervisningserfaring fra universitet og høgskole. Han har tidligere utgitt en lærebok i fysikalsk kjemi for universiteter og høgskoler.

Statistikk for kjemikere er skrevet for bruk ved universiteter og høgskoler i grunnleggende og delvis videregående undervisning i statistikk for kjemistudenter og ... Statistikk for kjemikere er skrevet for bruk ved universiteter og høgskoler i grunnleggende og delvis videregående undervisning i statistikk for kjemistudenter og bioingeniørstudenter. Boken forsøker å gi en alternativ presentasjon av statistikkfaget ved å fokusere mer på anvendelser og noe mindre på grunnleggende matematisk statistikk. En kjemiker er en person som er utdannet i og engasjert innen vitenskapen kjemi.Kjemikere kan jobbe ved universiteter, innen industrien - typisk kjemiske industrigrener som legemiddelindustrien, papirindustrien eller fremstilling av kjemikalier, eller ved private eller offentlige laboratorier.Arbeidet kan variere mellom forskning og utdanning ved universiteter og produktutvikling, et arbeid ... Sider i kategorien «Franske kjemikere» Under vises 24 av totalt 24 sider som befinner seg i denne kategorien. Deleksamen 1, Statistikk (høst): 3 timers individuell skriftlig skoleeksamen.

ISBN 9788251917308, 2001, Morten Helbæk . Fra 120,-Kjøp Selg.

RELATERTE BØKER