Slakteren i Liseleje

Slakteren i Liseleje - Ane Riel | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ane Riel
DIMENSJON
8,41 MB
FILNAVN
Slakteren i Liseleje.pdf
ISBN
8046989405384

BESKRIVELSE

Judith bor i den lille byen Liseleje. På overflaten er hun en søt eldre dame, men vi får snart vite at hun går og tenker på hvordan hun på best mulig måte kan ta livet av postbudet. Hun holder også øye med den lille byens drankere, Hans, Christian og Andersen. Etter hvert blir de gjenstand for Judiths kontinuerlige oppmerksomhet ¿ en oppmerksomhet som ikke nødvendigvis bare er positiv.

Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 1-3 arbeidsdager Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger. Totalkarakter 4,2 / 5 ... Judith bor i den lille byen Liseleje.

Mer om boka. Harpiks Forfatter: Ane Riel Utgitt: 2017 Sjanger: Krim og spenning, Spenning og ... Slakteren i Liseleje (BOK) Ane Riel.

RELATERTE BØKER