Om satsteknikken i Bela Bartoks musikk

Om satsteknikken i Bela Bartoks musikk - Nils E. Bjerkestrand | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils E. Bjerkestrand
DIMENSJON
12,82 MB
FILNAVN
Om satsteknikken i Bela Bartoks musikk.pdf
ISBN
7772850401814

BESKRIVELSE

Boken er en av seks som tar for seg ulike stiluttrykk blant noen av det 20. århundrets klassikere. Boken tar for seg særegenheter i Bela Bartóks musikk gjennom belysning av blant annet hans bruk av ulike skalatyper, akkorder, bitonalitet, det gylne snitt, og hans forhold til den østeuropeiske folkemusikken.Gjennom beskrivelser, analyser og oppgaver gir boka innsikt i en av vårt århundres mest markante musikkpersonligheter.Boken er først og fremst tiltenkt studenter på høgskolenivå, men kan også brukes innenfor fordypningsemner i videregående skoler og folkehøgskoler med musikk.

Bartóks liv präglades av hans fascination för folkmusik och den skulle också komma att prägla hans egen musik genom hela ... Etter å ha samlet og gransket folkemusikken utviklet han en personlig musikkstil og ble én av de betydeligste komponistene i det 20. århundre. Barokken er en kunsthistorisk periode med fellestrekk mellom kunstartene, der dynamikk og kontrast, perspektiv og ornament er blant de viktigste kjennetegnene.

Gratis frakt Gratis frakt over 299 kr; Pris. 199,- Andre bøker fra forfatter.

RELATERTE BØKER