Usynlige Emmie

Usynlige Emmie - Terri Libenson | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terri Libenson
DIMENSJON
11,62 MB
FILNAVN
Usynlige Emmie.pdf
ISBN
8852959124697

BESKRIVELSE

Forelskelser, ydmykelser, kjedsomhet og drama. 7. klasse!Dette er fortellingen om to veldig ulike jenter:Den stille og sjenerte Emmie som liker å tegne og ikke gjør så mye utav seg og den populære og utadvendte Katie, som er flink i sport. Den dagen en lapp som absolutt ikke må komme på avveie gjør nettopp det, veves livene til disse to jentene sammen på en uventet måte. Forelskelser, ydmykelser, kjedsomhet og drama. Livet som 7. klassing oppsummert i en historie med en overraskende vri, om en skoledag som ikke blir som forventet.

klasse! Dette er fortellingen om to veldig ulike jenter: Den stille og sjenerte Emmie som liker å tegne.. Kjøp Usynlige Emmie fra Bokklubber Forelskelser, ydmykelser, kjedsomhet og drama. 7.

7. klasse! Dette er fortellingen om to veldig ulike jenter: Den stille og sjenerte Emmie som liker å tegne og ikke gjør så mye utav seg og den ... Terri Libenson har kanskje, kanskje ikke, latt seg inspirere av sine egne hovedsakelig gode, tidvis opprivende, barne- og ungdomsskoleerfaringer under skrivingen av Absolutt Izzy og Usynlige Emmie.Hun tegnet i alle fall mye i timene, og det var lurt, for hun ble nemlig tegneserieskaper: Hun er kvinnen bak den prisvinnende tegneseriestripen The Pajama Diaries, og skrev lenge humoristiske ... Usynlige Emmie.

RELATERTE BØKER