Jo fortere jeg går jo mindre er jeg

Jo fortere jeg går jo mindre er jeg - Kjersti Annesdatter Skomsvold | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Annesdatter Skomsvold
DIMENSJON
6,14 MB
FILNAVN
Jo fortere jeg går jo mindre er jeg.pdf
ISBN
1857060384421

BESKRIVELSE

Vinner av Doblougprisen 2015.Mathea Martinsen har ikke hatt mye med andre mennesker å gjøre. Men noe har hun skjønt: De er ikke som henne. Nå, som gammel, rammes hun av en stor sorg, og hun blir redd for å dø før noen vet at hun har levd. Mathea finner fram brudekjolen igjen, baker pikekyss og går ut blant de andre. Kjersti Annesdatter Skomsvolds debutroman er preget av humoristisk alvor og en usedvanlig språklig oppfinnsomhet. Skomsvold mottok Tarjei Vesaas Debutantpris 2009 for romanen, som også ble nominert til Bokhandlerprisen og P2-lytternes romanpris samme år, samt kortlistet til International IMPAC Dublin Literary Award 2013.Kjersti Annesdatter Skomsvold ble tildelt Doblougprisen 2015 under åpningen av litteraturfestivalen på Lillehammer. Doblougprisen skal fremme norsk og svensk skjønnlitteratur gjennom årlige prisutdelinger til forfattere eller bidrag til trykning av skjønnlitterære og litteraturhistoriske verker. Prisen er på 150 000 svenske kroner og deles ut av Svenska Akademien til to norske og to svenske forfattere hvert år.

Loading... Unsubscribe from Bærum bibliotek? Cancel Unsubscribe.

Om boken. Mathea Martinsen rammes på sine gamle dager av en stor sorg og blir redd for å dø uten at noen skal vite at hun har levd. Kjøp Jo fortere jeg går, jo mindre er jeg fra Norske serier Mathea Martinsen har ikke hatt mye med andre mennesker å gjøre.

RELATERTE BØKER