I en mørk, mørk skog

I en mørk, mørk skog - Ruth Ware | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ruth Ware
DIMENSJON
6,34 MB
FILNAVN
I en mørk, mørk skog.pdf
ISBN
6649719302758

BESKRIVELSE

Nora har ikke sett Clare på ti år. Ikke siden den gangen Nora brøt med sitt gamle liv og aldri så seg tilbake igjen. Men så dukker en uventet invitasjon opp - til Clares utdrikningslag. En helg på et avsidesliggende sted må være den perfekte anledning for Nora til å ta opp igjen kontakten med sin gamle bestevenninne og legge fortiden bak seg. Vel på plass inne i skogen gjør alle sitt beste for å lage en vellykket helg, men snart oppstår spenninger mellom nye og gamle bekjentskaper. Er alle der på samme premisser? Hvorfor er Nora bedt i utdrikningslaget, men ikke i bryllupet? Og hvem er det Clare egentlig skal gifte seg med? Kontakten med omverdenen er minimal. Mobildekningen er nesten fraværende. Og så går noe galt. Veldig galt. Mens hemmeligheter og løgner brister, blir Nora innhentet av fortiden der ute i den mørke, mørke skogen.

Ikke siden den gangen Nora brøt med sitt gamle liv og aldri så seg tilbake igjen. Men så dukker en uventet invitasjon opp - til Clares utdrikningslag.

Nu måste hon pussla ihop allt som hände från det ögonblick hon fick ett e-postmeddelande om en möhippa för Clare, en vän att hon inte har sett på tio år. En oväntad inbjudan dyker upp i författaren Noras inkorg - det är barndomsvännen Clare som ska gifta sig. En av Clares väninnor håller på och organiserar e.

RELATERTE BØKER