De strålende

De strålende - Eleanor Catton | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eleanor Catton
DIMENSJON
10,10 MB
FILNAVN
De strålende.pdf
ISBN
4561031455536

BESKRIVELSE

Eleanor Cattons De strålende er et oppslukende litterært mysterium spekket av uforglemmelige episoder og skikkelser. Det er en formmessig briljant pageturner av en roman, skrevet i et språk så klart og originalt at hver setning skinner.1866: Walter Moody har krysset halve kloden for å tjene en formue som gullgraver på New Zealands vestkyst. Vel fremme i Hokitika valser han uforvarende inn i et møte mellom tolv av stedets menn, som har kommet sammen i all hemmelighet for å diskutere en serie oppsiktsvekkende hendelser.Hvorfor er Hokitikas rikeste gullgraver som sunket i jorden? Har horen Anna virkelig prøvd å ta sitt liv? Og hvordan kunne den håpløse drankeren Crosbie Wells ha etterlatt seg en formue da han døde?Moody blir trukket inn i mysteriene og i et nettverk av skjebner like komplekse og raffinerte som mønstrene på nattehimmelen. For ved denne sivilisasjonens utpost, der det finnes vitner til de færreste forbrytelser, har hver mann en mulighet til å finne opp seg selv på nytt.Catton var bare 28 år gammel da hun som den yngste gjennom tidene ble tildelt Man Booker-prisen for boken.

Aurora avslutter konserten med å ta oss alle inn i paradis, og det med en utrolig vakker versjon av Beatles-låten Across the Universe. DDE leverte strålende fra scenen i Namsos/Fauske lørdag kveld. Kjøp De strålende fra Cappelendamm Eleanor Cattons De strålende er et oppslukende litterært mysterium spekket av uforglemmelige episoder og skikkelser. Det er en formmessig briljant pageturner av en roman, skrevet i et språk så klart og originalt at hver setning skinner.

Hun følger med rygger underveis og avslutter fort. På andre til femte: Kjøp De strålende fra Tanum Eleanor Cattons De strålende er et oppslukende litterært mysterium spekket av uforglemmelige episoder og skikkelser.

RELATERTE BØKER