Reisen til månen ; Gullgraverliv ; Den hemmelighetsfulle øya ; Huckleberry Finn

Reisen til månen ; Gullgraverliv ; Den hemmelighetsfulle øya ; Huckleberry Finn - Jules Verne, Bret Harte, Mark Twain | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jules Verne, Bret Harte, Mark Twain
DIMENSJON
7,68 MB
FILNAVN
Reisen til månen ; Gullgraverliv ; Den hemmelighetsfulle øya ; Huckleberry Finn.pdf
ISBN
1798233434886

BESKRIVELSE

Inneholder tegneserieutgaver av fire romaner. Reisen til månen er fortellingen om en gruppe vitenskapsinteresserte menn som i 1860-årene foretar en utflukt rundt månen, i et hult prosjektil skutt ut av en kjempekanon. Gullgraverliv er grunnlaget for den amerikanske westernsjangeren. Den hemmelighetsfulle øya handler om det gåtefulle og mystiske i naturen og i mennesket. Huckleberry Finn er en fortelling om gutter som heller vil finne ut av ting på egen hånd enn å innrette seg etter de voksnes regler.

. Ferden endte med landing i Stillehavet 24. Siste reise til Månen Apollo 17.

Fartøyene ble brukt i Apollo-programmet som ble annonsert i 1961 og varte til 1972. Landingen på Månen med Apollo 11 søndag 20.

RELATERTE BØKER