Polarsirkelmat

Polarsirkelmat - Svein Jæger Hansen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein Jæger Hansen
DIMENSJON
12,37 MB
FILNAVN
Polarsirkelmat.pdf
ISBN
1046337597384

BESKRIVELSE

I kokeboken Polarsirkelmat finner du 43 spennende og helt nye matoppskrifter fra mesterkokk Svein Jæger Hansen, presentert med lokale råvarer og fargerike bilder. Her finner du spennende artikler om råvareprodusenter og skildringer fra en smakfull reise i Polarsirkellandet. Har du sansen for det ekte og eksklusive, og tør prøve en ny vri, da kan Polarsirkelmat være boken for deg.

Alle deltakerne fikk boka Polarsirkelmat som en del av Geitdagene 2011. Bonden som selvstendig næringsdrivende med forskjellige utfordringer fikk Halle Arnes fra Landbrukets HMS-tjeneste satt ord på.

Boka tar for seg arktisk mat i alle fasonger, og er rikt og meget godt illustrert av Rolf-Ørjan Høgseth. I tillegg til de spennende oppskriftene, hever Høgseths bilder kvaliteten på bokverket. Rolf-Ørjan Høgset (født 9.

RELATERTE BØKER