Mitt liv med Napoleon

Mitt liv med Napoleon - Kirsten Engelstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kirsten Engelstad
DIMENSJON
4,48 MB
FILNAVN
Mitt liv med Napoleon.pdf
ISBN
4426234791610

BESKRIVELSE

Romanen handler om livet til franske Marie fra 1810 til 1813 - først som ung jente, så som nygift, og til slutt som deltaker i Napoleons store hær i Tyskland.På den tiden raste Napoleonskrigene i Europa, og i Frankrike styrte Napoleon med hard hånd. Romanen er skrevet som en dagbok. Som 17-åring skrev Marie: «Jeg er redd Napoleon allerede har ødelagt livet mitt for alltid. Skal jeg også måtte leve resten av livet mitt med ham og hans kriger?» Hvis du liker levende historie og nye perspektiver på historien, er dette en roman for deg!

Spennende dokumentarroman om Napoleonstiden og kvinneliv i Napoleons hær. Vår pris 99,-. En ung fransk kvinne blir deltaker i Napoleons store hær i Tyskland i 1813.

Heldigvis sto eBokBib meg bi, så veien var ikke så lang fra tanke til gjerning. Kjøp Mitt liv med Napoleon fra Tanum En ung fransk kvinne blir deltaker i Napoleons store hær i Tyskland i 1813. Hennes historie får frem glemte sider av Napoleon, av soldatlivet, krigens redsler og kvinnenes situasjon.

RELATERTE BØKER