Den andre kvinnen

Den andre kvinnen - Therese Bohman | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Therese Bohman
DIMENSJON
5,11 MB
FILNAVN
Den andre kvinnen.pdf
ISBN
4726214759549

BESKRIVELSE

Den andre kvinnen er en lidenskapelig kjærlighetshistorie mellom en gift mann og en elskerinne, men også en roman som er sentral i den skandinaviske litterære diskusjonen om kjønn og klasse.Hun jobber på kantinen på Norrköpings sykehus, står lengst ned i hierarkiet, etter legene, sykepleierne og hjelpepleierne. Hun vet at hun ikke hører hjemme der, at hun er akslet for noe større. Hun skal bli forfatter, flytte et annet sted og leve et helt annet liv.En dag kommer hun i snakk med overlege Carl Malmberg, og han tilbyr å kjøre henne hjem. Det blir starten på en lidenskapelig kjærlighetshistorie mellom en gift mann og en elskerinne som drømmer seg bort.Den andre kvinnen ble blant annet nominert til Sveriges Radios romanpris og Nordisk råds litteraturpris.

Det gjorde han aldri. I samtale med Ida åpner hun for første gang opp om hvordan det oppleves å være «den andre kv...

VEIEN UT: Marit beskriver det å være «den andre» i et forhold som psykisk selvskading. Den andre kvinnen er en lidenskapelig kjærlighetshistorie mellom en gift mann og en elskerinne, men også en roman som er sentral i den skandinaviske litterære diskusjonen om kjønn og klasse.. Hun jobber på kantinen på Norrköpings sykehus, står lengst ned i hierarkiet, etter legene, sykepleierne og hjelpepleierne. Den andre kvinnen .

RELATERTE BØKER