Blomstene ved Amras

Blomstene ved Amras - Ole Paus | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Paus
DIMENSJON
12,96 MB
FILNAVN
Blomstene ved Amras.pdf
ISBN
1576731977400

BESKRIVELSE

Diktsamlinga er forfatterens andre diktsamling. Diktene er bundet sammen av rytme og form, men bortsett fra det står diktene alene, som blomstene ved foten av borgen Amras.

Det er nok å fjerne bare hodet, men ved å knipe helt ned til neste skudd så blir planten mye penere. Vi ble kvitt bananfluer ved å sette ut en skål med rødvin og eddik (gjærer) og en dråpe Zalo (for å bryte hinnen på vannflaten så fluene faller nedi). Vi lot det stå en uke i 2 skåler.

Kjenner du noen som ligger hjemme syk, eller på sykehuset som trenger en vakker duftende oppmuntring kan du velge en av våre favoritter i denne kategorien, perfekt som oppmuntring til alle. Slik gjør du det: Knip av blomstene helt ned til neste knopp eller blad, bruk neglene eller en saks. Det er nok å fjerne bare hodet, men ved å knipe helt ned til neste skudd så blir planten mye penere. Vi ble kvitt bananfluer ved å sette ut en skål med rødvin og eddik (gjærer) og en dråpe Zalo (for å bryte hinnen på vannflaten så fluene faller nedi).

RELATERTE BØKER