Nykommar

Nykommar - Nathaniel Farrell | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nathaniel Farrell
DIMENSJON
4,31 MB
FILNAVN
Nykommar.pdf
ISBN
6426688344768

BESKRIVELSE

Ein slåande militærpastoral! Nykommar er den namnlause soldatens vitnesbyrd frå eit omskifteleg, framandt landskap. Boka viser oss korleis ein ung manns opplevingar i krig lèt seg overstyre av tankar og minne om heimplassen, familien og kjærasten. I eit fragmentarisk langdikt som er delvis historisk fiksjon og delvis eit naturdikt, trekkjer Farrell inn impulsar frå klassisk Americana og Southern Gothic. Det er USAs historie om seg sjølv som dannar bakteppet for denne følsame utforskinga av kva det vil seie å vere ein ung mann, langt heimanfrå, med ei usikker framtid. Gjendikta av Martin Ingebrigtsen. Boka er ein del av Samlagets gjendiktingsserie av ny poesi.

Boka viser oss korleis ein ung manns opplevingar i krig lèt seg overstyre av tankar og minne om heimplassen, familien og kjærasten. Årets nykommer har levert en sterk, helhetlig historie som har alt vi ser etter. Godt researchet, gjennomtenkt og estetisk vakker.

Email. Vi måtte vente lenge på blomstring, men ble på ingen måte skuffet: Høstormedrue er en av de absolutt flotteste staudene i høsthagen.

RELATERTE BØKER