Melk kåpe sand måpe

Melk kåpe sand måpe - Janne-Camilla Lyster | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Janne-Camilla Lyster
DIMENSJON
3,81 MB
FILNAVN
Melk kåpe sand måpe.pdf
ISBN
3180601557557

BESKRIVELSE

Diktene i MELK KÅPE SAND MÅPE handler om å sette verden sammen på nytt. Lysters språk er preget av en radikal varsomhet og åpenhet, som samtidig er en forutsetning for rikdommen som vokser ut av diktene. Gjennom uventede sprang og stillferdige sammenstillinger blir skillet mellom det menneskelige og det ikke-menneskelig reforhandlet.

Kjøp Varm melk. Deborah Levy (Innbundet) 285 kr.

Se flere bøker fra Janne-Camilla Lyster. MELK KÅPE SAND MÅPE (2015) Janne-Camilla Lyster (1981) Diktene i MELK KÅPE SAND MÅPE handler om å sette verden sammen på nytt. Lysters språk er preget av en radikal varsomhet og åpenhet, som samtidig er en forutsetning for rikdommen som vokser ut av diktene. Vi forlot den stille skogen (Innbundet) av forfatter Janne-Camilla Lyster.

RELATERTE BØKER