Jordmor Siris håndbok

Jordmor Siris håndbok - Siri von Krogh | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siri von Krogh
DIMENSJON
8,74 MB
FILNAVN
Jordmor Siris håndbok.pdf
ISBN
2788277582668

BESKRIVELSE

Alt du lurer på i forbindelse med svangerskapet, fødselen og den første tiden etterpå, i et hendig format som får plass i vesken. Her får du informasjon om både mors og babyens utvikling i løpet av svangerskapet, om kosthold, trim og terminberegning, alt om fødsel og ulike smertelindringer, den første mammalykken - eller mangel på sådan, og mye, mye mer. Siri von Krogh er jordmoren som startet netteventyret Barnimagen.com og som nå er å finne på Jordmorsiri.no

altformamma.no. Spør om graviditet, fødsel og barseltid her og i dag er det en skriftlig runde. Jordmor Siri, Oslo, Norway.

March 19 at 10:19 AM · Lurer du på noe om graviditet, fødsel og barseltid er det bare å følge linken under og spørre i vei, nettpraten er åpen til kl 21 i kveld. altformamma.no.

RELATERTE BØKER