Forbrytelse og straff

Forbrytelse og straff - Fjodor Dostojevskij | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fjodor Dostojevskij
DIMENSJON
8,79 MB
FILNAVN
Forbrytelse og straff.pdf
ISBN
6599106043494

BESKRIVELSE

Det evige spørsmål om vår alles skyld, om moralens grunnlag - og om soning i det hele tatt er mulig, blir besettende skildret i denne boken. Forbrytelse og straff er en genial skildring av forbryterens psykologi, og leseren blir fra første stund ført med og tvunget til medopplevelse. Er denne Raskolnikov et forherdet menneske, eller kunne dette like gjerne ha vært deg eller meg under gitte omstendigheter og forhold? I det ytre en kriminalroman - i det indre et sjeledrama - Forbrytelse og straff er en bok som man aldri blir ferdig med

Noen handlinger er blitt kriminalisert, mens andre er ... og hvilke straffer som blir idømt for ulike lovbrudd.

I dette programmet setter Brennpunkt søkelys på hva som skjer når de livsfarlige forbryterne blir tatt og skal sone sin straff i norske fengsler. Straffen som idømmes skal samsvare med hvor grov forbrytelsen er. Man kan si at en forbryter betaler sin gjeld til samfunnet gjennom soning av straff og at han "har gjort opp for seg" når han omsider slipper ut.

RELATERTE BØKER