Dikt og fanteri

Dikt og fanteri - Magne Larsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magne Larsen
DIMENSJON
9,8 MB
FILNAVN
Dikt og fanteri.pdf
ISBN
2391481867576

BESKRIVELSE

HELE NORGES MAGNE I november 2015 tok 83 år gamle Magne Larsen nordmenn i alle aldre med storm under Norske talenter på TV 2. Poeten med den karakteristiske stemmen og den spesielle utstrålingen har trollbundet en hel nasjon av TV-tittere. Med diktene «Mannen i gata», «Bønn til en soldat» og «Jaktkamerater» har han også skapt en bølge blant nye diktlesere i sosiale medier. Han skriver dikt om stort og smått krig, fred, vennskap, natur, liv, død, ting som har vært, og ting som skal bli. Her får du Magnes beste dikt fra et langt liv med skriving lest av ham selv.

Poeten med den karakteristiske stemmen og den helt spesielle utstrålingen har trollbundet en hel nasjon av TV-tittere. Med ... Dikt og fanteri.

Ogna Scene er et sted hvor dikt, dans, musikk og billedkunst i ulike former og formater møtes og... OGNA SCENE Stedet for musikk, dikt, drøm, dans og fanteri. Følg oss på instagram instagram Kjøp Dikt og fanteri fra Tanum HELE NORGES MAGNE I november 2015 tok 83 år gamle Magne Larsen nordmenn i alle aldre med storm under Norske talenter på TV 2.

RELATERTE BØKER