Den rikeste gutten i verden

Den rikeste gutten i verden - David Walliams | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Walliams
DIMENSJON
3,47 MB
FILNAVN
Den rikeste gutten i verden.pdf
ISBN
3250163025146

BESKRIVELSE

Møt Jon Knoll, den rikeste 12-åringen i verden. Jon har alt han kan ønske seg: sin egen Formel 1-racerbil, 500 par Nike joggesko - og en orangutang til butler. Likevel er han ikke lykkelig. Han har billioner av kroner, men det er bare én ting han virkelig trenger - en venn. "Den rikeste gutten i verden" er den første av David Walliams suksessrike barnebøker på norsk. En kjempemorsom bok, festlig illustrert av Tony Ross. "Her er alt fornorsket på samme måte som i Harry Potter-serien og Rampete Robinbøkene. Det gjør det enda lettere å anbefale boken for unge lesere, også de som til vanlig ikke er bokslukere. (...) Mitt beste høytlesningstips for høstferien."Ingeborg Marie Jensen, Stavanger Aftenblad

ISBN13 9788203255212. EAN 9788203255212 Genre Humor Språk Bokmål ... "Den rikeste gutten i verden" er den første av David Walliams suksessrike barnebøker på norsk.

Jon har alt han kan ønske seg: sin egen Formel 1-racerbil, 500 par Nike joggesko - og en orangutang til butler. Likevel er han ikke lykkelig.

RELATERTE BØKER