Den evige ektemann. Bd. 9

Den evige ektemann. Bd. 9 - Fjodor Mikhajlovitsj Dostojevskij | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fjodor Mikhajlovitsj Dostojevskij
DIMENSJON
6,91 MB
FILNAVN
Den evige ektemann. Bd. 9.pdf
ISBN
7974999680598

BESKRIVELSE

Veltsjaninov, verdensmann og kvinneforfører, begynner å bli gammel. Legemlige plager og sykdommer melder seg. Samtidig er det de hvite netters tid i Petersburg; hvite, hvileløse netter som synes å bringe frem skygger fra en glemt fortid; en fortid som stadig antar nye, skremmende dimensjoner og skikkelser. Boka er sentrert på forholdet mellom Veltsjaninov og Trusotskij to menn som elsker samme kvinne. Kvinnen selv, Natalja Vasiljevna, er død. De to mennene drives mot hverandre, den ene av skyldfølelse, den andre av hevntrang.

Bok Dødvinkel Bjørn Olav Nordahl pdf. Bok En ny grevinne Fay Weldon pdf.

Petersburg) var en russisk forfatter som har hatt svært stor påvirkning på både russiske og ikke-russiske forfattere. Dostojevskij utviklet den realistiske roman til også å undersøke ... Kjøp Den evige ilden fra Cappelendamm Ken Follett vender tilbake til åstedet for suksessromanene Stormenes tid og I all evighet, i en storslått, episk historie om det turbulente 1500-tallet.

RELATERTE BØKER