Vær synlig

Vær synlig - Siri Wolland, Karen Thommesen, Turid Årsheim | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siri Wolland, Karen Thommesen, Turid Årsheim
DIMENSJON
7,91 MB
FILNAVN
Vær synlig.pdf
ISBN
5047115504636

BESKRIVELSE

Vær synlig gir deg en oversikt over praktiske verktøy og metoder du kan bruke i alt fra mediehåndtering og beredskapsarbeid til kommunikasjonsstrategi og måling av kommunikasjonsaktiviteter. Enten du er nyutdannet eller har jobbet noen år i yrket, kan du finne nyttige råd om hva som kjennetegner god kommunikasjon, og om hvordan du kan lykkes med kommunikasjonsarbeidet i et medielandskap som stadig endrer seg. Alle temaene er illustrert med konkrete eksempler. Boken er basert på forfatternes erfaringer og henvender seg til alle som jobber med kommunikasjon i offentlig sektor, enten det er i stat, fylke, kommune eller andre typer virksomheter. Offentlige virksomheter har et spesielt ansvar for å legge til rette for åpenhet og debatt. Vær synlig er en håndbok som viser hvordan det kan gjøres i praksis.

Hunder kan fort forveksles med andre dyr i raske sammenhenger, derfor kan litt rødt/oransje farge være med å redusere faren for dette. Vær synlig! Alle bilder er gjengitt med tillatelse fra Norsk Form. 17.

Også katten din bør vær være synlig i mørket. Bruk et halsbånd med refleks.

RELATERTE BØKER