Særlig sensitive barn

Særlig sensitive barn - Elaine N. Aron | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elaine N. Aron
DIMENSJON
4,85 MB
FILNAVN
Særlig sensitive barn.pdf
ISBN
1949968572595

BESKRIVELSE

Har du en datter eller sønn som synes borrelåsen er altfor stram eller for løs, at merkelapper og sømmer på klærne klør? Som kan virke sjenert og tilbakeholden, men er både begavet og kreativ? Da har du kanskje et høysensitivt barn. Høysensitive barn er ofte mer kreative, og kan ta til seg svært mye lærdom fordi de legger merke til så mange detaljer. De kan derfor fort stille svært høye krav til seg selv og bli utmattede enere. De kan også bli overveldet av inntrykk fordi de tar inn og bearbeider mye mer gjennom sansene enn andre barn. De kan virke sky og sjenerte fordi de gjerne er avventende i nye situasjoner. De kan være ekstra vare for fysiske stimuli, som lyder, lukt og lys. De sover gjerne veldig lett og liker ikke brå forandringer. Når høysensitive barn er passe stimulert, vil imidlertid sensitiviteten gi fordeler som begavelse, innlevelsesevne, kreativitet, følsomhet, moralsk ansvarlighet og et rikt indre liv. Boka inneholder en mengde råd om hvordan du som mamma eller pappa kan gjøre tilværelsen enklere for barnet i barnehagen og på skolen, og et eget kapittel om den høysensitive tenåringen. Av forfatteren av bestselgeren "Særlig sensitiv. La sårbarheten bli din styrke".

Særligt sensitive føler sig typisk stærke, når de fokuserer på, hvad de kan gøre: (f.eks. at spise økologiskj) i stedet for kun på hvad der er galt (forurening af jorden). Særlig sensitive barn omtales som barn med særlig sensitive personlighetstrekk og som reagerer sterkere på ulike stimuli.

at spise økologiskj) i stedet for kun på hvad der er galt (forurening af jorden). Særlig sensitive barn omtales som barn med særlig sensitive personlighetstrekk og som reagerer sterkere på ulike stimuli. Det er mye som tyder på at det er individuelle forskjeller i barns sensitivitet for omgivelsene, og i visse tilfeller kan det være behov for å ta spesielle hensyn til slike forskjeller. Særlig sensitive barn (Heftet) av forfatter Elaine N.

RELATERTE BØKER