Selvfølelsens psykologi

Selvfølelsens psykologi - Sondre Risholm Liverød | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sondre Risholm Liverød
DIMENSJON
7,42 MB
FILNAVN
Selvfølelsens psykologi.pdf
ISBN
8024630887117

BESKRIVELSE

Det påvirker oss i vennskap, i kjærlighet og på jobb. Selvfølelsen påvirker hvilke mål vi setter oss i livet. God selvfølelse gjør oss aktive og interesserte, mens lav selvfølelse gjør oss usikre og unnvikende. Med god selvfølelse får vi overskudd og evnen til å hvile i oss selv. Med dårlig selvfølelse må vi tilkjempe oss noe mer for å føle oss verdifulle, og det kan være utmattende. Selvfølelsen påvirker vår livskvalitet og det spiller en rolle i forholdet mellom suksess og fiasko på en rekke områder. Hvordan vi vurderer oss selv og vår egen verdi, påvirker hvordan vi tenker, føler og handler i møte med livets utfordringer.Denne boken går i dybden på selvfølelse og gir deg kunnskapen du trenger i tillegg til 20 øvelser som kan styrke din selvfølelse. Boken er skrevet for "folk flest", men også for behandlere som ønsker å hjelpe sine klienter med problemer knyttet til selvfølelse. Ved hjelp av psykologisk (selv)innsikt, psykoterapeutiske teknikker, mindfulness og filosofisk ettertanke, er det mulig å trene opp et skarpere fokus og en bedre selvfølelse.

Köp boken Selvfølelsens Psykologi: Bedre Selvfølelse Ved å Bruke Hodet Litt Annerledes av Sondre Risholm Liverod (ISBN 9788269029000) hos Adlibris. Fri frakt.

Fra bokens bakside: «Det påvirker oss i vennskap, i kjærlighet og på jobb. Selvfølelsen påvirker hvilke mål vi setter oss i livet. Kjøp 'Selvfølelsens psykologi, bedre selvfølelse ved å bruke hodet litt annerledes' av Sondre Risholm Liverød fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER