Mellom fag, forvaltning og politikk i helse-og sosialtjenesten

Mellom fag, forvaltning og politikk i helse-og sosialtjenesten - Erna Haug, Kirsti Meum Paulsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erna Haug, Kirsti Meum Paulsen
DIMENSJON
3,85 MB
FILNAVN
Mellom fag, forvaltning og politikk i helse-og sosialtjenesten.pdf
ISBN
4131896574247

BESKRIVELSE

I denne læreboken om helse- og sosialtjenestene viser forfatterne sammenhengen mellom politiske vedtak, organisering av tjenester, lovhjemler og den konkrete tjenesteytelsen. Boka er bygget opp etter prinsippene om problembasert læring med oppgaver og quizer i hvert kapittel.Ved hjelp av en økologisk forklaringsmodell analyseres tjenesteyterens rolle. Ved hjelp av en økologisk forklaringsmodell analyseres tjenesteyterens rolle.

Studiet gir grunnlag for økt innsikt i personlige lederkvalifikasjoner. Videreutdanningen er et samarbeidprosjekt mellom Høgskolen i Molde, Høgskulen i Volda og NTNU i Ålesund. Blå.pdf Propaganda og motstand.pdf De som er i storm og fare.pdf Motiv X.pdf Å kysse en ørken, å kysse en myr.pdf RELATERTE BøKER Årsregnskapet: en grunnleggende innføring: oppgavesamling med løsninger.pdf De første årene.pdf Forsvunnet.pdf Mellom fag, forvaltning og politikk i helse-og sosialtjenesten.pdf Verdiløse menn.pdf Kvinnelist.pdf Fedrenes løgner.pdf Bienes historie.pdf ... Skaff deg internasjonal erfaring.

Dette omfatter bl.a. avdelingsledere og enhetsledere ... Mellom fag, forvaltning og politikk i helse- og sosialtjenesten.

RELATERTE BØKER