Medierett for journalister

Medierett for journalister - Nils E. Øy | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils E. Øy
DIMENSJON
5,23 MB
FILNAVN
Medierett for journalister.pdf
ISBN
4511604345922

BESKRIVELSE

Medierett for journalister gir et viktig og interessant innblikk i medierett og i den rettslige verdenen som omgir medienes redaksjonelle og journalistiske virksomhet. Forfatteren beskriver hvordan myndigheter, næringsliv, organisasjonsliv og allmennhet kan forholde seg rettslig til mediene, og hvordan medienes eget klagesystem fungerer. I tillegg blir rettsordenen i medieverdenen, slik journalister og redaktører i praksis møter den, grundig belyst med saker som har vært behandlet i klageinstanser, i retten og i Pressens Faglige Utvalg (PFU). Boka tar også opp emner som informasjonsfrihet og medieansvar, journalistisk research og publiseringsrammer. Den dekker behovet for en lærebok innen feltet og kan brukes som oppslagsbok i praktisk journalistisk arbeid, samtidig som den har sideblikk til etikken. Den vil også være av interesse for alle som er opptatt av eller jobber med pressejuss.

Med stor kunnskap redegjør forfatteren for mangfoldet av juridiske problemstillinger som kan oppstå på ulike trinn i den journalistiske arbeidsprosessen og for hvilke grenser domstolene har trukket for ... Medierett for journalister gir et viktig og interessant innblikk i medierett og i den rettslige verdenen som omgir medienes redaksjonelle og journalistiske virksomhet. Forfatteren beskriver hvordan myndigheter, næringsliv, organisasjonsliv og allmennhet kan forholde seg rettslig til mediene, … Medierett for journalister.

Myndighetene tapte saken i Den europeiske menneskerettighetsdomstolen (EMD) i Strasbourg.. De lokale redaktørene får støtte fra ytringsfrihets- og medierett-ekspert Kyrre Eggen, som kjørte saken for TVVest/Aftenbladet multimedia. 103424 GRMAT Medierett for journalister 130101.indd 16 18.06.13 09:50.

RELATERTE BØKER