Med barnet i sentrum

Med barnet i sentrum - Anne Elisabeth Brandt, Tone Hestmo Grenvik | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Elisabeth Brandt, Tone Hestmo Grenvik
DIMENSJON
6,61 MB
FILNAVN
Med barnet i sentrum.pdf
ISBN
7928574281345

BESKRIVELSE

Boken tar utgangspunkt i forfatternes arbeid med sped- og småbarnsfamilier som lever med rusmiddelavhengighet og psykiske vansker. I boken presenteres en modell for tidlig intervensjon, kalt Behandling og utviklingsstøtte med barnet i sentrum. Som leser vil du få en god forståelse av hvordan teori og klinisk praksis henger sammen.

Samtidig vil vi ha et godt læringsmiljø, hvor den enkelte føler seg sett og verdsatt. Ta bussen (linje 5, 42 og 43) fra sentrum, eller kjør 10 minutter på Riksvei 55 i retning Sotra for å komme hit. Vannkanten er stedet for både store og små barn som liker å ha det gøy i vannet.

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Med barnet i sentrum av Anne Elisabeth Brandt, Tone Hestmo Grenvik (ISBN 9788244620390) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER