Juridisk metode i et nøtteskall

Juridisk metode i et nøtteskall - Ragna Aarli, Synne Sæther Mæhle | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ragna Aarli, Synne Sæther Mæhle
DIMENSJON
6,34 MB
FILNAVN
Juridisk metode i et nøtteskall.pdf
ISBN
3754924748368

BESKRIVELSE

Boken gir en innføring i hvordan du skal gå frem for å formulere og besvare rettsspørsmål. Metoden er en normstyrt fremgangsmåte som skal sikre at rettsspørsmål løses på en måte som tilfredsstiller de kravene og forventningene vi har til rettsanvendelse i en rettsstat. Fremstillingen viser deg hvilke kilder som er relevante å ta i betraktning når du skal arbeide med rettsspørsmål, og hvordan du kan forme argumenter fra disse. Metoden er relativt fast, men like fullt fleksibel. Boken retter seg mot studenter og andre som ønsker innsikt i juridisk tenkemåte.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Juridisk metode i et nøtteskall. består av korte og enkle introduksjonsbøker som retter seg mot studenter og profesjonsutøvere.

2008. Rett, samfunn og demokrati - et utdrag (Supplerende informasjon: Boken er et utdrag - spesielt tilpasset undervisningen i faget retsfilosofi ved Universitetet i København - fra Rett, ... Juridisk metode i et nøtteskall Aarli, Ragna - Mæhle, Synne Sæther.

RELATERTE BØKER