Ibsen og barndom

Ibsen og barndom En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,99 MB
FILNAVN
Ibsen og barndom.pdf
ISBN
3083030480122

BESKRIVELSE

Ibsen og barndom er et møte mellom Ibsen og profesjonsfagene i lærer.utdanningene. Antologien aktualiserer Ibsens tekster ved å relatere dem til profesjonsfag og tidvis lese dem som levd virkelighet. Artiklene viser også at Ibsens tekster kan være med på å gi et kritisk blikk på profesjonsfag og bidra til å utvikle nye perspektiver. Antologien henvender seg til forskere og undervisere på universiteter og høgskoler, men kan også være berikende for studenter og for de allmennkulturelt interesserte. Ibsen og barndom er en vitenskapelig antologi på nivå 1. Det betyr at antologien presenterer nye innsikter som er etterprøvbare og/eller kan anvendes i annen forskning, formulert i et klart språk. Alle bidragene er fagfellevurdert av eksterne fagfeller.

Hans far var en rik, velstående kjøpmann, men da Ibsen var 6 år gammel gikk faren konkurs og måtte pantsette så å si alt han eide. Barndom i Skien. Ibsen ble født i Skien og var sønn av en kjøpmann.

- Vi tenker jo at museene, hoteller, bibliotek og så videre vil ha denne, sånn at turister enkelt kan orientere seg og følge Ibsens første 15 år i Skien. Også museer i Oslo vil kunne ha ... Antologien Ibsen og barndom forholder seg tidvis til Ibsens fiksjon som om det er levd virkelighet, og vurderer hvordan vi kan forstå denne virkeligheten og hva vi kan lære av den som mennesker og profesjonsutøvere.

RELATERTE BØKER