Hjertebank; alt om kroppens viktigste organ

Hjertebank; alt om kroppens viktigste organ - Johannes Hinrich von Borstel | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johannes Hinrich von Borstel
DIMENSJON
9,70 MB
FILNAVN
Hjertebank; alt om kroppens viktigste organ.pdf
ISBN
2407453556637

BESKRIVELSE

«For hjertet er livet enkelt, det slår så lenge det kan», skriver Karl Ove Knausgård. Men hva skjer når hjertet ikke slår som det skal? Kardiologstudenten Johannes Borstel oppdaget gjennom praksisjobben i ambulansetjenesten at nesten alle hasteutrykningene skyldtes hjerteproblemer av forskjellige slag. Hjertet er nemlig trofast, men det er også skjørt, og som kroppens viktigste organ er vi alle avhengig av at det slår uten stans døgnet rundt. Borstel skriver underholdende, lettlest og informativt om alle hjertets funksjoner - hvordan hjertet er organisert, blodåresystemet, hjertesykdom, hjerterytme, hjertestans, blodtrykk, hjertetransplantasjon - og ikke minst spør han: Kan hjertet briste? Veldig mange nordmenn har hjerteproblemer av mer eller mindre alvorlig grad - dette er boken for dem og alle andre som er interessert i å lære mer om kroppens mest sentrale muskel. Teksten er underholdende og lettlest. Hjertebank gjør det for hjertet som Sjarmen med tarmen gjorde for magen! Johannes Borstel er medisinstudent med kardiologi som studieretning. Han jobber også i ambulansetjenesten, der mye av researchen til boken "Hjertebank" stammer fra. Han er også regnet som en av Tysklands beste "Science slammers". Hjertebank lå flere uker på Spiegels bestselgerliste da den kom ut.

Borstel skriver underholdende, lettlest og informativt om alle hjertets funksjoner - hvordan ... Hjertebank Alt om kroppens viktigste organ. Johannes Hinrich von Borstel «For hjertet er livet enkelt, det slår så lenge det kan», skriver Karl Ove Knausgård. «For hjertet er livet enkelt, det slår så lenge det kan», skriver Karl Ove Knausgård.

Hvad sker der fx, når hjertet ikke slår, som det skal? Eller når hjertet bliver knust? Forfatteren fortæller underholdende og med stor viden om alle hjertets funktioner - dets ... Dette er bogen for alle os, som vil lære mere om kroppens vigtigste muskel og organ - og om sig selv - og det er bogen for de mange danskere, som har problemer med hjertet. Johannes Hinrich von Borstel arbejder ved siden af sit ph.d.-studie som dedikeret ambulanceredder, og meget af hans research til Hjertebank stammer fra praktisk erfaring med at redde liv. Kjøp Hjertebank fra Bokklubber «For hjertet er livet enkelt, det slår så lenge det kan», skriver Karl Ove Knausgård.

RELATERTE BØKER