Baby - en bruksanvisning

Baby - en bruksanvisning - Joe Borgenicht, Louis Borgenicht | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joe Borgenicht, Louis Borgenicht
DIMENSJON
4,98 MB
FILNAVN
Baby - en bruksanvisning.pdf
ISBN
8081375382234

BESKRIVELSE

Endelig er den her, boken som inneholder alt du trenger å vite om installasjon, stell og vedlikehold av din baby. Dette er boken alle bør få på "føden"! Dette er rett og slett boken for deg som ikke vet opp ned på en baby. I våre dager har vi bruksanvisninger for alt fra bilen og PCen til stereoanlegget og mobiltelefonen. Så hvorfor ikke for babyen? Boken forteller deg hvordan du behandler og vedlikeholder verdens største teknologiske under: din nyfødte baby! Her får du vite hvordan du best forbereder deg til babyens ankomst. Hvordan du installerer barnerommet, hva du trenger av utstyr osv. Du får også en grundig innføring i stell og vedlikehold av den nyankomne babyen, deriblant gode råd om hvordan du installerer bleier og bringer babyen i hvilemodus. Boken er kort sagt proppfull av gode råd til alle som trenger grunnkurs i babystell.

I tillegg til å fjerne overflødig hud etterlate... Jeg har også kjøpt en mobiltelefon fra netthandel å der var det heller ingen bruksanvisning på Norsk .Det er en mobiltelefon User Manual til TM802B så kan dere hjelpe meg med den så er julen reddet. Takk.

Intelaiatura esterna della porta a partire da: 55-79,5 cm, con 1 estensione fino a 103,5 cm non inclusa nella dotazione. Baby Dan Reiseseng er en praktisk, trygg og sikker reiseseng for baby og små barn. Leveres med praktisk reiseveske og hjul.

RELATERTE BØKER