Tilpasset ledelse

Tilpasset ledelse - Jan Spurkeland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Spurkeland
DIMENSJON
10,95 MB
FILNAVN
Tilpasset ledelse.pdf
ISBN
9563088164420

BESKRIVELSE

Standardisert ledelse treffer sjelden den enkeltes behov for ledelse. I denne spennende boken utdyper Spurkeland hva som kreves for å gå fra standardisert ledelse til tilpasset ledelse. Alle mennesker er unike og ulike - og trenger tilpasninger til sin personlighet, sin livshistorie og til sin foretrukne lederstil. Utgangspunktet for denne boken er at for å oppnå de beste resultatene må en leder tilpasse og skreddersy sin ledelsesutøvelse til den enkelte medarbeider.Tilpasset ledelse forutsetter blant annet evne til å kartlegge og forstå individet, gode dialogferdigheter, god relasjonskvalitet, forståelse for forholdet mellom individet og flokken, kjernerolletekning, tilpasset selvledelse m.m. Dette er blant temaene som utdypes i denne velskrevne boken.

Det kreves også smartere bruk av ressurser, arbeidsform, prosesser samt tilpasset ledelse, kultur og organisering. Kjøp Tilpasset ledelse fra Tanum Standardisert ledelse treffer sjelden den enkeltes behov for ledelse. I denne spennende boken utdyper Spurkeland hva som kreves for å gå fra standardisert ledelse til tilpasset ledelse.

Helse er nær knyttet til konteksten vi lever i. Denne artikkelen skal belyse - og så langt som mulig dokumentere - hva lederatferd kan bidra med for at Tilpasset opplæring for elever med stort læringspotensial Det er viktig at lærere legger til rette for elever med høyt læringspotensial.

RELATERTE BØKER