Mellom skumring og mørke

Mellom skumring og mørke - Peter Halldorf | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Halldorf
DIMENSJON
6,4 MB
FILNAVN
Mellom skumring og mørke.pdf
ISBN
7111316394685

BESKRIVELSE

Denne boken er knyttet an til fasten og påsken, men den kan også med stort utbytte brukes som en meditasjonsbok når som helst på året. De åtte betraktningene i boken utforsker troens vesen og hemmelighet i lyset av korset og oppstandelsen. Alle berører det samme spørsmålet: Hvordan kan vi få vår kjærlighet til å vokse? Peter Halldorf er svensk pinsepastor, redaktør, retreatleder og forfatter. I Norge har Luther Forlag gitt ut en rekke av hans bøker.

Einar og Andor ser åtselfuglene, og bestemmer seg for å undersøke, men de er ikke de eneste som fatter interesse … Guttene ble stående og ta mål av hverandre. Grå stær er det samme som fordunkling i øyelinsen. Normalt er øyets linse helt klar og gjennomsiktig.

Der sa Jesus det ja han hadde fått ... Mellom skumring og mørke : åtte betraktninger om den nakne tro Peter Halldorf. Varenummer: 9788253148335.

RELATERTE BØKER