Jeg er minnene mine

Jeg er minnene mine - Allan Øvereng | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Allan Øvereng
DIMENSJON
10,15 MB
FILNAVN
Jeg er minnene mine.pdf
ISBN
3789266071729

BESKRIVELSE

Det er lenge blitt anbefalt å bruke livshistorien til personer med demens som utgangspunkt for individuell omsorg. For å møte mennesker med demens som unike personer må vi kjenne til deres bakgrunn, livshistorie og viktige verdier. Dette er kjernen i personsentrert omsorg. Dette heftet gir en viktig innføring i betydningen av å sette seg inn i livshistorien til personer med demens og bruke minner aktivt for å øke trivsel, styrke identitet og gi bedre selvfølelse. Heftet er skrevet for alle hjelpere . både profesjonelle, private og pårørende. Heftet beskriver ulike tiltak som hjelperen kan bruke for å bekrefte identiteten til personen, og er ment å gi tips og inspirasjon i dette arbeidet. Ett hjelpemiddel for å styrke identiteten er bruk av digitale minnebøker. MinMemoria AS har utviklet Memoria, et omsorgsverktøy som digitaliserer livs-historien gjennom bilder og historier satt inn i en personlig profil. Tiller helse- og velferdssenter i Trondheim har tatt i bruk dette hjelpemiddelet og deler sine erfaringer. Allan Øvereng har vært forfatter og redaktør, og Anne Marie Mork Rokstad har skrevet forordet og vært fagkonsulent. MinMemoria AS har bidratt med tekst og eksempler.

Når selv ikke behandlerne mine vet hvordan jeg skal få integrert minnene mine, og jeg føler at jeg ikke kommer noen vei, etter nesten ett år i behandling, da kjenner jeg ... Fotoknudsen sin fotobok er å anbefale, og nå får du 40% rabatt på ALLE produkter! Kanskje verdt å ta en titt i alle minnene fra tidligere år? Fotobok | minnene og opplevelsene mine fra 2017. Jeg tror 2017 er et av de årene jeg kommer til å huske best, i hvert fall føles det slik.

Jeg vil vise at jeg kan gjøre det like bra som dem, til og med bedre. Jeg er ikke en byrde.

RELATERTE BØKER