I slekt

I slekt - Morten Wintervold | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten Wintervold
DIMENSJON
10,46 MB
FILNAVN
I slekt.pdf
ISBN
4159257826159

BESKRIVELSE

En sjelden leseopplevelse - musikalitet, skaperglede og overraskende bilder fra en av de beste unge poetene.Morten Wintervold kaster kategorier som kjønn, familie og identitet opp i lufta, for å se hvor de lander. Med musikalitet, skaperglede og overraskende bilder er "I slekt" en sjelden leseopplevelse.

Som medlem får du kunnskap, hjelp og inspirasjon til å finne dine røtter. Les mer>> Slekt og Data og Norsk Slektshistorisk Forening tilbyr nyttig informasjon om kilder, om søk etter slekt i utlandet og om kurs, møter og arrangementer rundt om i landet.

For eventuelt oppdaterte artikler om de enkelte slektene eller enkeltpersoner anbefales det å søke i registrene til Norsk Slektshistorisk Tidsskrift og Genealogen for å sjekke om det er arbeidet med slekten etter at slektskalendrene ble skrevet. Søskenflokk i slekt med fem eidsvollsmenn. BYGDØY (VG) Moren er etterkommer av fire eidsvollsmenn og faren har en forfar som var med å lage Grunnloven. Også andre slekter enn min egen er med i databasen.

RELATERTE BØKER