Elever som forskere i naturfag

Elever som forskere i naturfag Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,85 MB
FILNAVN
Elever som forskere i naturfag.pdf
ISBN
8903892221792

BESKRIVELSE

Utforskende arbeidsmåter gir rom for utvikling av interesse, metodekompetanse, kreativitet og evne til kritisk vurdering og bruk av data og informasjon. I boken viser forfatterne hvordan læreren kan ta i bruk utforskende arbeidsmåter i egen undervisning.Forfatterne presenterer metoder i samspill med fagdidaktiske teorier og gir gode råd om hvordan arbeidsmåtene kan benyttes for å fremme naturvitenskapelig kompetanse. Boken er praksisnær og inneholder mange eksempler fra klasserommet. I denne andreutgaven har forfatterne oppdatert boken med nye innsikter og i lys av de reviderte læreplanene. Utforskende arbeidsmåter blir knyttet til både dybdelæring og de nye, tverrgående temaene. Boken er skrevet for lærere på 8.-11. trinn som ønsker å bruke mer utforskende arbeidsmåter, og lærerutdannere, -studenter og forskere som er interessert i en praksisnær drøfting av slike arbeidsmåter. Erik Knain er professor ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning ved UiO. Stein Dankert Kolstø er professor ved Institutt for fysikk og teknologi ved UiB. Øvrige bidragsytere er Birgitte Bjønness (NMBU), Anne Kristine Byhring (OsloMet), Ola Erstad (UIO), Gerd Johansen (NMBU), Bente Klevenberg (NMBU) og Idar Mestad (HVL).

utgave) Av: Erik Knain og Stein Dankert Kolstø (red.) Utgiver: Universitetsforlaget ; ... -studenter og forskere som er interessert i en praksisnær drøfting av slike arbeidsmåter. ElevForsk - Elever som forskere i naturfag Mål: Utvikle nye praksiser i tråd med Forskerspiren og Grunnleggende ferdigheter i naturfag i skole og lærerutdanning, og frambringe kunnskap om disse praksisene som er relevant for skoler, skoleeiere og lærerutdannere Aksjonsforskning, samarbeid med skoler i Akershus og Bergen Elever som forskere i naturfag Elever som forskere i naturfag Heftet / 2019 / Bokmål 449,-382,-På lager, sendes nå Antall.

Knain and others published Elever som forskere i naturfag | Find, read and cite all the research you need on ResearchGate Elever som forskere i naturfag heftet, 2019, Norsk (bokmål), ISBN 9788215031446 Utforskende arbeidsmåter gir rom for utvikling av interesse, metodekompetanse, kreativitet og evne til kritisk vurdering og bruk av data og informasjon. Prosjektet Elever som forskere i naturfag (ElevForsk)1 har som hensikt å styrke prosessdimensjonen i naturfag i ungdomstrinnet og VG1. I naturfag er det riktignok lang tradisjon for å vektlegge prosessdimensjonen i form av elevøvelser, men disse har en tendens til å være temmelig styrte og lukkede. Kjøp 'Elever som forskere i naturfag' av Erik Knain fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER